Λίγα λόγια για την Αναστασία...

Σύντομο Βιογραφικό

  • GTT Certified practitioner in  Holotropic Breathwork™ 2015
  • MSc in Psychology 2015
  • MBA in Human Resources 1999 
  • fluent in Greek, English, French

Η Αναστασία Παναγιωτίδου έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και αυτό το διάστημα ζει στην Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει Διεθνείς Επιχειρήσεις, Ευρωπαϊκό Μάνατζμεντ και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Αγγλία, την Γαλλία και την Ολλανδία. Ειδικεύτηκε στους Ανθρώπινους Πόρους το 1999, και ενώ επί σειρά ετών δούλευε σε διοικητικές θέσεις, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στην Ψυχολογία το 2015. 

Το εσωτερικό της ταξίδι ξεκίνησε το 2000 με τις αναπνοές. Αποφάσισε να εκπαιδευτεί το 2008 μέσω του απαιτητικού προγράμματος του Grof Transpersonal Training. Το 2015 πιστοποιήθηκε ως επαγγελματίας του Holotropic Breathwork™. 

Η Αναστασία είναι πολύ ενθουσιώδης με το Holotropic Bretahwork, καθώς έχει δει την μεταμόρφωση πολλών ανθρώπων και έχει βιώσει την δική της προσωπική ανάπτυξη και θεραπεία. Το 2015 συνδιοργάνωσε με την Irena Antolic το πρώτο εργαστήριο Ολοτροπικών Αναπνοών στην Ελλάδα.  Έκτοτε έχει δουλέψει σε πολλά εργαστήρια στην Ευρώπη και το όραμά της είναι να κάνει το Holotropic Breathwork πιο προσιτό στους ανθρώπους όλου του κόσμου.