Λίγα λόγια για την Αναστασία...

Σύντομο Βιογραφικό

  • GTT Certified Practitioner in  Holotropic Breathwork™ 2015
  • MSc in Psychology 2015
  • GMBPsS member of British Psychological Society 
  • Cognitive Behavioral Hypnotherapist 
  • Member of  General Hypnotherapy Register (GHR)
  • MBA in Human Resources 1999 
  • fluent in Greek, English, French

Η Αναστασία Παναγιωτίδου έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και αυτό το διάστημα ζει στην Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει Διεθνείς Επιχειρήσεις, Ευρωπαϊκό Μάνατζμεντ και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Αγγλία, την Γαλλία και την Ολλανδία. Ειδικεύτηκε στους Ανθρώπινους Πόρους το 1999, και επί σειρά ετών δούλευε σε διοικητικές θέσεις.  Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στην Ψυχολογία το 2015 και είναι μελος GMBPsS του British Psychological Society (BPS).

Το εσωτερικό της ταξίδι ξεκίνησε το 2000 με τις αναπνοές. Αποφάσισε να εκπαιδευτεί το 2008 μέσω του απαιτητικού προγράμματος του Grof Transpersonal Training. Το 2015 πιστοποιήθηκε ως επαγγελματίας του Holotropic Breathwork™. 

Παρακολούθησε διαφορα σεμινάρια, όπως αυτό της Κινηματογραφοθεραπείας απο το ΕΚΠΑ, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμενο πλαίσιο εκπαίδευσης για το Movie Yoga. Το 2022 ολοκλήρωσε την εκπαίδευση στη Γνωστική Συμπεριφορική Υπνοθεραπεία σπο το UK College of Hypnosis and Hypnotherapy και είναι μέλος του General Hypnotherapy Register (GHR).

Η Αναστασία είναι πολύ ενθουσιώδης με το Holotropic Bretahwork, καθώς έχει δει την μεταμόρφωση πολλών ανθρώπων και έχει βιώσει την δική της προσωπική ανάπτυξη και θεραπεία. Το 2015 συνδιοργάνωσε με την Irena Antolic το πρώτο εργαστήριο Ολοτροπικών Αναπνοών στην Ελλάδα.  Έκτοτε έχει δουλέψει σε πολλά εργαστήρια στην Ευρώπη και το όραμά της είναι να κάνει το Holotropic Breathwork πιο προσιτό στους ανθρώπους όλου του κόσμου.